Hesabım
    Adam Sandler ve Jennifer Aniston’lı “Murder Mystery”e Luke Evans Dahil Oldu!

    Luke Evans'ın yeni projesi belli oldu.

    Netflix komedisi “Murder Mystery” kadrosunu oluşturmaya başladı. Geçtiğimiz aylarda başrollerini belirleyen filmin oyuncu kadrosuna Luke Evans dahil oldu.

    2011 yapımı “Hayatım Yalan / Just Go With It” filminin başrollerini paylaşan komedi filmlerinin aranan ismi Adam Sandler ve Altın Küre ödüllü Jennifer Aniston bu filmde tekrar bir araya geliyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin yönetmenliğini Emmy adayı dizi “Workaholics”in yaratıcısı ve bu sene vizyona giren “Game Over, Man!”in yönetmeni Kyle Newacheck üstleniyor.

    New Yorklu bir polis (Adam Sandler) ve eşi (Jennifer Aniston) uzun süredir planladıkları Avrupa gezisine çıkarlar. Uçakta tanıştıkları gizemli bir adamın (Luke Evans) daveti üzerine yaşlı milyarder Malcolm Quince’in yatında gerçekleşen bir aile etkinliğine katılırlar. Quince cinayete kurban gittiğinde ikili cinayetin baş şüphelileri olur.

    Yakın zamanda TNT yapımı “The Alienist” dizisinde ve “10x10” filminde boy gösteren Luke Evans’ın bu yıl oynayacağı filmler arasında Tribeca Film Festivali’nde gösterilen “State Like Sleep” ve Luc Besson imzalı aksiyon “Anna” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top