Hesabım
    Bol Yıldızlı “Once Upon A Time In Hollywood”a Al Pacino da Katıldı!

    Yeni Tarantino filminin oyuncu kadrosu dudak uçuklatıyor.

    Günümüzün en iyi yönetmenlerinden biri olarak görülen 2 Oscar ödüllü Quentin Tarantino’nun yeni filmi “Once Upon A Time In Hollywood” kadrosuna dev bir ismi kattı. 8 kere Oscar’a aday gösterilen usta oyuncu Al Pacino filmin kadrosuna dahil olan son isim oldu.

    Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda ünlü oyuncu Brad Pitt, 2015 yapımı “Diriliş”ten bu yana beyaz perdede izleyemediğimiz Leonardo DiCaprio, DC filmlerinin Harley Quinn’i Margot Robbie, Oscar adayı Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Michael Madsen ve Tim Roth yer alıyor. Filmin senaryosu da yönetmen Quentin Tarantino’nun kaleminden.

    Charles Manson cinayetlerinin yaşandığı 1969 yazında Los Angeles’ta geçen film, eski western türü televizyon dizisi yıldızı Rick Dalton ve uzun süreli dublörü Cliff Booth üzerinden ilerliyor. Artık tanıyamadıkları Hollywood'ta yollarını bulmaya çalışan ikilinin ünlü yan komşusu ise Manson cinayetlerine kurban giden Sharon Tate olacak. Usta yönetmen Roman Polanski'nin eşi olan Sharon Tate, 9 Ağustos 1969'da Los Angeles'taki evinde Manson tarikatı üyeleri tarafından katledilmişti. Tate öldürüldüğünde 8 aylık hamileydi.

    "Once Upon A Time In Hollywood” ülkemizde 23 Ağustos 2019’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top