Hesabım
    Natalie Portman’lı “Pale Blue Dot” Kadrosuna Ellen Burstyn’i Kattı!

    Gerçek olaylara dayanan filmin yönetmenliğini Noah Hawley üstleniyor.

    Oscar ödüllü aktris Natalie Portman’ın başrolünü üstlendiği drama ve bilim kurgu filmi “Pale Blue Dot” oyuncu kadrosunu genişletiyor. Astronot dramasının kadrosuna son olarak Ellen Burstyn dahil oldu. 1974 yapımı "Alice Artık Burada Oturmuyor" ile Oscar kazanan başarılı oyuncu filmde Portman’ın büyükannesini canlandıracak.

    Konusuyla olduğu kadar bol yıldızlı oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken yapımda “Mad Men” ile 2 Altın Küre kazanan Jon Hamm, yakın zamanda “Deadpool 2”de izlediğimiz Zazie Beetz ve “Legion” dizisinin yıldızı Dan Stevens yer alıyor. “Fargo” ve “Legion” dizilerinin yaratıcısı Emmy ödüllü yönetmen ve senarist Noah Hawley ise filmin yönetmen koltuğuna oturuyor. Filmin prodüksiyonunun yakın zamanda başlaması bekleniyor.

    “Pale Blue Dot”, bir görev sonrası Dünya’ya dönen ve bir meslektaşıyla (Jon Hamm) ilişkiye başlayan evli bir astronotu (Natalie Portman) konu alıyor. Drama ve bilim kurgu filmi, uzayda uzun süre vakit geçiren astronotların eve döndükten sonra gerçeklik algılarını kaybetmesi teorisine odaklanıyor. Filmdeki olaylar gerçek hayattaki astronot aşk üçgeninden esinleniyor. 2007 yılında sefer uzmanı Lisa Nowak, astronot William Oefelein ile ilişkisi olan Amerikan Hava Kuvvetleri’nde görevli Colleen Shipman’ı kaçırma teşebbüsünde bulunduğu için tutuklandı. Nowak 2009 yılında itiraf pazarlığı yaptı ve 2010 yılında ABD Donanması’ndan atıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top