Hesabım
    “Geleceğe Dönüş 4” Geliyor Haberi Yalan Çıktı!

    Michael J. Fox’a ait olduğu sanılan sayfa yaptığı paylaşımla interneti salladı.

    Geçtiğimiz günlerde “Geleceğe Dönüş / Back to the Future” serisinin yıldızı Michael J. Fox’a ait olduğu sanılan bir Facebook sayfasından bir paylaşım yapıldı. Oyuncu, Christopher Lloyd (Doktor Brown) ve Lea Thompson (Marty’nin Annesi) ile olan bir fotoğrafını paylaşarak Geleceğe Dönüş serisinin 4. film ile devam edeceğini duyurdu. Paylaşım yüzbinlerce etkileşim aldı ancak sayfanın yalnızca bir hayran sayfası olduğu ortaya çıktı.

    Bir süre sonra sayfadan kaldırılan paylaşımda şu açıklama yer alıyordu: “Herkese merhaba! Bugün çok önemli bir gün. Doğum günüm olmasının yanı sıra bir duyurum var… Geleceğe Dönüş 4! Yıllardır bunu planlıyorduk ve çekimlere geçtiğimiz yaz başladık. Vizyon tarihini birkaç güne açıklayacağım. Hepinizi seviyorum!”

    Michael J. Fox, Christopher Lloyd ve Lea Thompson’ın yer aldığı fotoğraf Thompson’ın kişisel Instagram hesabından Temmuz 2015’te paylaşıldı. Sevilen üçlü “Geleceğe Dönüş” filminin 30. yılını kutlamak için Londra Comic Con’da bir araya gelmişti. Geleceğe Dönüş serisi 1985, 1989 ve 1990 yıllarında vizyona giren üç filmiyle 99 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 957 milyon dolar gişe hasılatı elde etti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top