Hesabım
    Yerli Komedi "Dümdüzz Adam" Geliyor!

    "Dümdüzz Adam" ile kahkaha tufanı başlıyor!

    Dümdüzz Adam ile sıradan bir taksicinin çılgın gününe şahit olun! Kendi halinde bir taksici gün içinde nasıl maceralar yaşayabilir? Bunun cevabı yepyeni yerli komedi filmi "Dümdüzz Adam"da saklı...

    Saf ve kendi halinde bir taksi şoförü olan Ferdi dedesi Cemşit ile birlikte yaşar. Cemşit, sadece telefonda mesajlaştığı Tatyana’ya aşık olmuştur. Tatyana Bulgaristan’dan Türkiye’ye gelmek için 10 bin Euro isteyince, Cemşit tarlasını satmaya karar verir. Ferdi, dedesine Tatyana’nın dolandırıcı olduğunu söylese de onu ikna edemez ve emlakçıya doğru yola koyulur. Bu esnada kaza yapar ve Kader isimli bir kadına çarpar. Genç kadın kaza sonrası hafızasını yitirir. Ferdi, Kader’i nereye götüreceğini bilemez ve onu da arabaya alarak yola devam eder. Ferdi, bir yandan dedesi ile uğraşıp Kader’in hafızasının gelmesi için planlar yaparken bir yandan da taksiye binen müşterilerle uğraşır. Fakat başındaki sorunlar sadece bunlar değildir. Ferdi yol boyunca iki deli, bir soyguncu, mafya, arabada unutulan cüzdan ve daha birçok sorunla uğraşmak zorunda kalır.

    "Dümdüzz Adam", başrollerine Ferdi SancarCezmi Baskın, Ersin Korkut'u oturtuyor. Genellikle korku filmlerine attığı imzalar ile tanınan Murat Toktamışoğlu'nun imzasını taşıyan komedi filmi "Dümdüzz Adam"da Hamdi Kahraman, Cem KorkmazLevent Sülün ve Tayfun Sav da yer alıyor. "Dümdüzz Adam" 15 Haziran'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top