Hesabım
    Dwayne Johnson’lı “Red Notice” Filmine Gal Gadot Dahil Oldu!

    2020 yılında vizyona girecek aksiyon filmi kadrosunu şekillendiriyor.

    Son yıllarda aksiyon filmlerinin vazgeçilmez ismi haline gelen Dwayne Johnson’ın başrolünü üstlendiği “Red Notice” oyuncu kadrosunu oluşturmaya başladı. Aksiyon ve komedi türündeki filmin kadrosuna “Wonder Woman”ın yıldızı Gal Gadot dahil oldu.

    Filmin yönetmen koltuğunda “Dodgeball: A True Underdog Story / Yakar Top”, “Bu Nasıl Aile? / We're the Millers” ve “Merkezi İstihbarat / Central Intelligence” gibi filmlerle tanınan Rawson Marshall Thurber oturuyor. Konusu henüz bilinmeyen filmde, başrol Dwayne Johnson dünyanın en çok aranan sanat eseri hırsızının peşindeki Interpol ajanını canlandıracak. Yapımcılığını Beau Flynn, Dany Garcia, Hiram Garcia, başrol Dwayne Johnson ve yönetmen Rawson Marshall Thurber’ın üstlendiği filmin çekimlerine önümüzdeki yılın Nisan ayında başlanacak.

    Filmin bütçesi 125 ila 150 milyon dolar arasında olacak ve başrol Johnson filmden 20 milyon dolar kazanacak. Bu film, “Merkezi İstihbarat / Central Intelligence” ve “Gökdelen / Skyscraper”dan sonra Dwayne Johnson ve yönetmen Rawson Marshall Thurber’ın üçüncü iş birliği olacak.

    “Red Notice” ülkemizde 12 Haziran 2020’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top