Hesabım
    Ben Affleck ve Yönetmen Gavin O’Connor Tekrar Bir Araya Geliyor!

    2016 yapımı "Hesaplaşma" ile beğeni toplayan ikili yeni bir projede tekrar buluşuyor.

    Yeni nesil Batman Ben Affleck, “Hesaplaşma / The Accountant” filminde birlikte çalıştığı yönetmen Gavin O’Connor ile tekrar bir araya geliyor. Başarılı oyuncu spor draması “The Has-Been”in başrolünü üstlenecek, O’Connor ise yönetmen koltuğuna oturacak.

    “The Dynamiter”, “Kardeşim İçin / Out of the Furnace” ve “Gece Takibi / Run All Night” filmleri ile tanınan Brad Ingelsby filmin senaryosuna imza atıyor. “The Has-Been” eşini ve aile vakfını kaybetmiş bağımlılıkla mücadele eden eski bir basketbol yıldızını merkez alıyor. Ben Affleck’in hayat vereceği eski basketbol yıldızı, ırk olarak birbirinden farklı gençlerin bir araya geldiği, mezun olduğu lisenin basketbol takımına koçluk yaparak ruhunu ve esenliğini geri kazanmaya çalışır. Filmin yapımcılığını ise başrol Ben Affleck, Jennifer ToddMark Ciardi ve Gordon Grey üstleniyor.

    Geçtiğimiz yıl yalnızca “Justice League: Adalet Birliği” filminde rol alan Ben Affleck şu sıralarda J.C. Chandor imzalı “Triple Frontier”ın çekimleri ile meşgul. Başarılı oyuncunun gelecek projeleri arasında “Hesaplaşma / The Accountant”ın devam halkası, Matt Reeves imzalı Batman filmi ve “Witness for the Prosecution” yeniden çevrimi bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top