Hesabım
    Jackie Chan ve John Cena “Project X” Filminde Buluşuyor!

    John Cena filmografisine yeni filmler katmaya devam ediyor.

    Aksiyon filmlerinin usta ismi Jackie Chan’in başrolünü üstlendiği aksiyon ve gerilim filmi “Project X” kadrosunu şekillendirmeye başladı. Güreşten sıkılan ve son yıllarda iyice oyunculuğa merak salan John Cena filmin ikinci başrolü olacak.

    “Project X”, Jackie Chan’in hayat verdiği Çinli bir özel güvenlikçiye odaklanıyor. Orta Doğu’daki Çin merkezli bir petrol rafinerisi saldırıya uğradığında güvenlikçiden petrol işçilerini oradan kurtarması istenir. Saldırganların amacının petrol çalmak olduğu anlaşıldığında güvenlikçi, Amerikalı eski bir bahriyeliyle (John Cena) iş birliği yaparak saldırganları durdurmaya çalışır. John Cena’nın oynayacağı karakter için daha önce 3 Oscar adayı Sylvester Stallone'un adı geçiyordu ancak oyuncu projede yer almaktan vazgeçti.

    Filmin yönetmenliğini “Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize”, “Şeref Madalyası” ve “Need For Speed: Hız Tutkusu” filmleriyle tanınan Scott Waugh üstleniyor. 2014 yapımı “Monako Prensesi Grace / Grace of Monaco” ile Emmy’e aday gösterilen Arash Amel ise senaryoya imza atıyor. Yapımcı ekibi Jackie Chan, Joe TamEsmond Ren ve Hans Canosa’dan oluşuyor.

    Çekimlerine yakın zamanda başlanacak filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top