Hesabım
    Yeni “Predator”da İnsanlar Hayatta Kalmaya Çalışıyor!

    Filmin yönetmenliğini son olarak "İyi Adamlar" ile karşımıza çıkan Shane Black üstleniyor.

    Bilim kurgu severlerin heyecanla beklediği Predator serisinin 4. devam halkası “Predator”dan yeni bir görsel yayınlandı. Yeni görselde Boyd Holbrook ve Olivia Munn’ın rastalı uzaylıya karşı hayatta kalmaya çalıştığını görüyoruz.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Game of Thrones”tan tanıdığımız Alfie Allen, “The Handmaid's Tale”de boy gösteren Yvonne Strahovski, Kyle Strauts, “Narcos”un yıldızı Boyd Holbrook, Olivia Munn, “Ay Işığı / Moonlight”tan tanıdığımız Trevante Rhodes, “Key and Peele” ile gönüllerde taht kuran Keegan-Michael Key, “Hung” dizisi ile 3 kere Altın Küre’ye aday gösterilen Thomas Jane, Jacob Tremblay, Oscar adayı Edward James Olmos ve Altın Küre ödüllü Sterling K. Brown yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise “Kiss Kiss Bang Bang”, “Iron Man 3” ve “İyi Adamlar / The Nice Guys” filmleriyle tanınan Shane Black oturuyor.

    Evrenin en ölümcül avcıları olan Predator ırkı, daha önce hiç olmadığı kadar güçlü, daha akıllı ve ölümcüldür. Kendilerini diğer türlerden DNA örnekleri ile genetik olarak geliştirmişlerdir. Küçük bir çocuk kazara onların bu gezegene dönüşünü tetiklediğinde, sadece eski askerler ve hoşnutsuz bir fen öğretmeninden oluşan uyumsuz bir ekip insan ırkının sona ermesini engelleyebilir.

    “Predator” ülkemizde 14 Eylül’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top