Hesabım
    "Ant-Man ve Wasp" Posterinde Ekip Toplandı!

    "Ant-Man ve Wasp" posterinde bütün ekip bir araya geldi.

    Ant-Man ve Wasp ekibi yeni posterde bir araya geldi. Marvel’ın merakla beklenen yeni süper kahraman macerası "Ant-Man ve Wasp" posterinde filmin kötüsü Ghost ile birlikte kahramanlarımızı görüyoruz.

    Scott Lang hem süper kahraman, hem de bir baba olmanın zorluklarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de sorumluluk sahibi kahraman Ant-Man olmak için çabalarken, Hope van Dyne ve Dr. Hank Pym acil bir görevle kapısını çalarlar. Scott bir kez daha kostümünü giymeli ve Wasp ile işbirliği yaparak geçmişindeki sırları çözmek için işe koyulmalıdır...

    Başrollerini bir kez daha Paul Rudd ve “Lost” dizisi ile tanınan Altın Küre adayı Evangeline Lilly'nin üstlendiği "Ant-Man ve Wasp"ta, Hannah John-Kamen'ın canlandırdığı kötü karakter Ghost, dünyayı yok etme gücüne sahip ve durdurulmazsa herkesin hayatı sona erecek. Onu durdurmak da elbette kahramanlarımıza kalıyor. 

    2 Oscar ödüllü Michael DouglasMichael PeñaJudy GreerAbby Ryder FortsonDavid Dastmalchian ve Vanessa Ross'un geri döndüğü devam halkasında, orijinal Wasp iken kuantum boyutunda kaybolan, Dr. Hank Pym'in eşi Janet Van Dyne rolünde 3 Oscar adayı Michelle Pfeiffer boy gösterirken, “Justified” ile Emmy’e aday gösterilen Walton Goggins, Oscar adaylığı bulunan Laurence Fishburne ve Randall Park gibi isimleri ise ilk defa bu filmde izleyeceğiz.

    Yönetmen koltuğunda bir kez daha Peyton Reed'in oturduğu devam halkası “Ant-Man ve Wasp” ülkemizde 6 Temmuz’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top