Hesabım
    Üç Harfliler: Beddua'nın Güzelleri ile Konuştuk

    Üç Harfliler: Beddua'nın dört genç oyuncusu, Beyazperde'nin sorularını yanıtladı.

    Üç Harfliler: Beddua, Alper Mestçi'nin korku serisinin yeni halkası. Bu hafta izleyici ile buluşan filmin dört başrol oyuncusu, Beyzanur Mete, Esma Soysal, Gizem Takma ve Şerife Ünsal Beyazperde'nin sorularını yanıtladı.

    Öncelikle sizleri biraz tanıyalım;

    Beyzanur Mete: 1994 İzmit doğumluyum. Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunuyum, oyunculuğa da Şehir Tiyatroları’nda başladım. Geçen yıl birkaç sinema filminde yer aldım. Yeni vizyona giren Bal Kaymak ve önümüzdeki aylarda vizyona girecek olan Bende Kal ile Sonsuz filmleri. Televizyonda da Diriliş Ertuğrul’da yer aldım.

    Esma Soysal: 22 yaşındayım İstanbul doğumluyum, aslen Tokat’lıyım. Üç Harfliler Beddua benim ilk sinema filmim. Adını Sen Koy dizisinde yer aldım, reklam filmlerinde oynadım.

    Gizem Takma: Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümü öğrencisiyim. Ağırlıklı olarak tiyatro projelerinde yer aldım şimdiye kadar. Söz dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldım bu film benim ilk büyük projem. BKM’de yeni nesil çıraklardanım.

    Şerife Ünsal: 91 İzmir doğumluyum. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi oyunculuk mezunuyum. Tiyatro ana sınıfından beri hayatımda, şu anda da İzmir Devlet Tiyatrosu’nda iki oyunda oynuyorum. Televizyonda günlük bir dizide yer aldım, 2,5 sezon.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top