Hesabım
    Burçin Terzioğlu Netflix Dizisi The Protector’da Rol Alacak

    Netflix’in ilk orijinal Türk dizisinin kadrosuna Burçin Terzioğlu da katıldı

    En son Poyraz Karayel ile ekranlarda olan Burçin Terzioğlu, Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi The Protector’ın kadrosuna katıldı.

    Üç sezon boyunca başrolünde yer aldığı Poyraz Karayel’in ardından ekranlardan uzak kalan Burçin Terzioğlu, Netflix yapımı The Protector’da Rüya adlı karaktere hayat verecek. Rüya karakteri “sonsuz aşkı deneyimlemiş, göz kamaştırıcı güzelliği ve gizemli havası ile etrafındakilerin başını döndüren özgür ve güçlü bir kadın” olarak tanımlanıyor.

    Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi adlı kitaptan esinle Atilla Ünsal ve Aşkım Özbek’in yazdığı bir hikayeye dayanan dizi, senaryosunda İpek Gökdel’in imzasını taşıyor. Dizi, tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrendikten sonra tüm dünyası altüst olan Hakan’ın maceralarını anlatıyor.

    Önümüzdeki aylarda izleyiciyle buluşmaya hazırlanan The Protector’ın başlıca rollerini Çağatay Ulusoy, Okan Yalabık, Ayça Ayşin TuranHazar Ergüçlü ve Mehmet Kurtuluş üstleniyor.

    Binnur Karaevli’nin yarattığı dizinin yönetici yapımcı koltuğunda Onur Güvenatam yer alırken yapımcılığını Alex Sutherland üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Can Evrenol var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top