Hesabım
    Apple Dizisi ‘Are You Sleeping’in Kadrosuna Aaron Paul Katıldı

    Are You Sleeping’in kadrosuna Aaron Paul dahil birçok isim eklendi

    Octavia Spencer ve Reese Witherspoon’un imzasıyla Apple ekranına taşınan Are You Sleeping, oyuncu kadrosuna Aaron Paul, Elizabeth Perkins, Mekhi Phifer, Michael Beach, Tracie Thoms ve Haneefah Wood’u dahil etti.

    Nichelle Tramble Spellman’ın imzasıyla ekrana taşınan Are You Sleeping, Kathleen Barber’ın kaleme aldığı romandan ekrana taşınıyor.

    On bölümden oluşan gerilim türündeki dizinin başrolünde Octavia Spencer boy gösteriyor. Spencer dizide Poppy Parnell adlı başarılı muhabire hayat veriyor ve sunduğu podcast programı aracılığıyla yıllar önce işlenmiş bir cinayete dair yeni bir gerçeği keşfediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda This Is Us’ın yıldızı Ron Cephas Jones ve Lizzy Caplan da yer alıyor.

    Aaron Paul dizide, yirmi yıl önce bir cinayetle suçlanan ancak suçlu olup olmadığı kanıtlanamayan Warren Cave karakterine hayat verecek. Elizabeth Perkins’i ise Warren Cave’in annesi rolünde izleyeceğiz.

    Kadrodaki diğer isimlerden Phifer, eski dedektif Markus Knox; Beach, başarılı savcı Ingram Rhoades; Thoms, Poppy’nin kardeşi Desiree Scoville; Cephas Jones ise Poppy’nin babası “Shreve” Scoville karakterlerine hayat verecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top