Hesabım
    Merakla Beklenen “İnanılmaz Aile 2” Ön Satış Rekoru Kırdı!

    Rekorun önceki sahibi 2016 yapımı “Kayıp Balık Dori”ydi.

    Pixar’ın merakla beklenen yeni animasyon macerası “İnanılmaz Aile 2 / Incredibles 2” rekorlarla geliyor! Amerika’nın en büyük sinema bileti satış sitesi Fandango filmin biletlerini günler öncesinden ön satışa çıkardı. “İnanılmaz Aile 2” de daha önce 2016 yapımı “Kayıp Balık Dori”nin elinde tuttuğu ön satış aşamasında en çok bilet satan animasyon filmi unvanını elde etti.

    Fandango’nun filme bilet alan 1000’den fazla kişiyle yaptığı ankette de ilginç sonuçlar çıktı. Filme bilet alanların %87’si yönetmen Brad Bird’ün hayranı olduğunu, %85’i “İnanılmaz Aile”yi birden fazla kez izlediğini, %60’ı dörtten fazla izlediğini, %75’i ilk filmi vizyona girdiği 2004 senesinde beyaz perdede izlediğini ve %74’ü ise Samuel L. Jackson’ı tekrar Frozone olarak izleyeceği için heyecanlı olduğu söyledi.

    Yapılan tahminlere göre, 4400’den fazla salonda vizyona giren “İnanılmaz Aile 2”nin Kuzey Amerika’daki ilk hafta sonunda 125 ila 140 milyon dolar arası gişe hasılatı elde etmesi bekleniyor. Fandango’nun eski ön satış rekortmeni “Kayıp Balık Dori” ilk hafta sonunda Amerika’da 135 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Filmin toplam ABD gişesi 486 milyondu ve dünya gişesi de 1 milyar doların üstündeydi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top