Hesabım
    Mahkeme Draması “The Children Act”ten Yeni Poster Geldi!

    Filmin başrolünü 2 Oscar ödüllü Emma Thompson üstleniyor.

    Howards End” ve “Aşk ve Yaşam” filmleriyle 2 Oscar ödülü kazanan başarılı aktris Emma Thompson’ın başrolünü üstlendiği mahkeme draması “The Children Act”in yeni posteri görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda geçtiğimiz yıl “Dunkirk” ile yıldızı parlayan Fionn Whitehead, Oscar adaylığı bulunan Stanley Tucci, Ben Chaplin, Jason WatkinsRosie Cavaliero ve Nikki Amuka-Bird gibi isimler yer alıyor. Yönetme koltuğunu “Iris”, “Sahne Güzeli” ve “Skandal” gibi filmlerle tanınan BAFTA adayı İngiliz yönetmen Richard Eyre’e emanet eden film, Ian McEwan’ın yazdığı senaryodan uyarlanıyor.

    İngiliz Yüksek Mahkemesi hakimi Fiona Maye etik olarak karmaşık davalara bakmaktadır. İşinin gerekleri yüzünden evliliği bitme noktasına gelen Fiona’dan, Adam isimli bir gencin davasına bakması istenir. Lösemi olan Adam, hayatını kurtaracak kan naklini dini sebeplerden dolayı reddetmektedir. Bir yandan özel hayatıyla ilgilenmeye çalışan Fiona kendini davaya verir ve Adam’ı hastanede ziyaret edebilmek için davayı durdurur. İkili zamanla anlamlı bir bağ kurar ve Fiona’nın kararı teste tabi tutulur. Hakim tüm sonuçları göz önüne alarak Adam’ın yaşayıp yaşamayacağına karar vermelidir.

    “The Children Act” Amerika’da 14 Eylül’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top