Hesabım
    Eddie Murphy’li “Dolemite Is My Name” Kadrosunu Tamamladı!

    Netflix yapımı biyografik film oyuncu Rudy Ray Moore’un hayatına odaklanıyor.

    Son yıllarda beyaz perdeden uzak kalan Oscar adayı oyuncu Eddie Murphy’nin başrolünü üstlendiği biyografik drama filmi “Dolemite Is My Name” kadrosunu tamamladı. “Blade” serisi ile tanıdığımız Wesley Snipes, “Hot Tub Time Machine” filmlerinin yıldızı Craig Robinson, “Survivor's Remorse” dizisinde boy gösteren Mike Epps, “Unbreakable Kimmy Schmidt” ile 3 yıl üst üste Emmy’e aday gösterilen Tituss Burgess ve yakın zamanda “Empire” dizisinde izlediğimiz Da’Vine Joy Randolph filmin kadrosuna dahil oldu.

    Hustle & Flow”, “Kara Yılan İnliyor” ve “Footloose” yapımlarıyla tanınan yönetmen Craig Brewer filmde kamera arkasına geçiyor. Senaryo ise Altın Küre ve Emmy ödüllü senarist ikilisi Scott Alexander ve Larry Karaszewski tarafından yazılıyor. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan filmin 2019 yılında Netflix’te yayınlanması bekleniyor.

    “Dolemite Is My Name” 1970’lerde kaydettiği Dolemite komedi albümleri ve 1975 yapımı “Dolemite” filmi ile tanınan Rudy Ray Moore’un hayatına odaklanıyor. Muhabbet tellalı ve kenar mahalle kahramanı bir karaktere hayat veren oyuncu “The Human Tornado”, “The Monkey Hu$tle” ve “Petey Wheatstraw” filmlerinde de aynı karakter olarak boy gösterdi. Sevilen komedyen 2008 yılında hayatını kaybetti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top