Hesabım
    Romantik Drama “The Last Weekend in May” Başrollerini Belirledi!

    Filmin başrollerini Lucy Liu ve Thomas Sadoski ikilisi üstlenecek.

    Evlilik dışı bir ilişkiyi konu alan romantik drama filmi “The Last Weekend in May” başrollerine karar verdi. Emmy adayı aktris Lucy Liu ve CBS komedisi “Life in Pieces”ta boy gösteren Thomas Sadoski filmin başrollerini üstlenecek.

    2012 South by Southwest Film Festivali’nde Seyirci Ödülü’ne layık görülen “Fat Kid Rules the World”ün yönetmeni Matthew Lillard bu filmle birlikte ikinci kez yönetmen koltuğuna geçiyor. Filmin çekimlerinin 2019’un başlarında başlaması bekleniyor.

    Senaryosunu Jeffrey Ruggles’ın yazdığı film, evlilik dışı bir ilişki yaşayan Paul ve Leah çiftine odaklanıyor. Yaptıklarının savunulacak bir tarafı olmadığını bilen ikili, bir ev kiralamaya ve ilişkiye son vermeden önce son bir kez gerçek hayata sırtlarını dönmeye karar verir. Hafta sonu devam ederken, Paul eşinden ayrıldığını açıklar ve Leah’yı da aynısını yapmaya ikna etmek ister.

    Elementary” ve “Difficult People” dizilerinde izlediğimiz Lucy Liu, bu yıl James Franco’lu “Future World” ve Claire Scanlon imzalı “Set It Up” filmlerinde rol aldı. Thomas Sadoski’yi ise bu sene Jake RobinsonGina Gershon ve Jessica Walter’ın oynadığı bağımsız komedi “The Mimic”te izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top