Hesabım
    Allison Janney ve Hugh Jackman “Bad Education” Filminde Buluşuyor!

    Bağımsız film “Bad Education” oyuncu kadrosunu oluşturmaya başladı.

    Oscar adayı oyuncu Hugh Jackman’ın başrolünü üstlendiği bağımsız komedi ve drama filmi “Bad Education” oyuncu kadrosunu kurmaya başladı. Bu yıl “Ben, Tonya” filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar’ına layık görülen Allison Janney filme dahil olmak için görüşmelere başladı.

    Thoroughbreds” ile karşımıza çıkan Cory Finley filmin yönetmen koltuğuna geçiyor. Fred Berger, Brian Kavanaugh-Jones, Eddie Vaisman, Julia LebedevOren Moverman ve senarist Mike Makowsky’nin yapımcılığını üstlendiği proje prodüksiyon aşamasına geçmek için gün sayıyor.

    "Take Me" ve “I Think We’re Alone Now” filmlerinin senaristi Mike Makowsky’nin kendi lise deneyimlerini temel alan film, öğrencilerin aldığı eğitimin iyileştirilmesi için çalışan ve aynı zamanda kamu fonlarını zimmetine geçiren bir okul müdürüne odaklanıyor. Hugh Jackman filmde okul müdürünü, Allison Janney ise yine aynı okul bölgesinde çalışan ve müdürün planlarına ortak olan bir yöneticiyi oynayacak.

    Kazandığı Oscar ödülü ile kariyerinin zirvesine çıkan Allison Janney önümüzdeki yıl Bert & Bertie imzalı “Troupe Zero” filminde boy gösterecek. 7 Emmy ödüllü başarılı aktrisin kadrosunda yer aldığı CBS dizisi “Mom” ise geçtiğimiz günlerde 6. sezon onayını almıştı. Hugh Jackman da bu yıl “Muhteşem Showman” ile Altın Küre’ye aday gösterildi. Wolverine’in gelecek projeleri arasında “The Front Runner” ve “Missing Link” bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top