Hesabım
    Dwayne Johnson’lı Aksiyon “Gökdelen”den Yeni Poster!

    Aksiyon filmlerinin yıldızı bu kez “Gökdelen” ile beyaz perdeye geliyor.

    Son olarak “Sahil Güvenlik”, “Jumanji: Vahşi Orman” ve “Rampage: Büyük Yıkım” filmleriyle karşımıza çıkan Dwayne Johnson’ı başrolüne yerleştiren aksiyon filmi “Gökdelen / Skyscraper”dan yeni bir poster yayınlandı.

    Aksiyon filmlerinin aranan ismi haline gelen Dwayne Johnson’a filmde Neve Campbell, Chin Han, “Land of Mine” filminden tanıdığımız Roland Møller, “Orange is the New Black”in yıldızı Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, “Preacher” dizisinden Noah Taylor, Jason DayByron Lawson ve Elfina Luk gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise “Yakar Top”, “Bu Nasıl Aile?” ve “Merkezi İstihbarat” filmleriyle tanınan Rawson Marshall Thurber üstleniyor.

    FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford (Dwayne Johnson) artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun üzerine atılır. Artık aranan bir adam olan Will, yangının sorumlularını bularak adını temizlemeli ve binanın içinde sıkışıp kalmış olan ailesini ateş hattından kurtarmalıdır.

    “Gökdelen” 13 Temmuz’da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top