Hesabım
    Kara Para Aklama Temalı Gerilim “Crypto” Kadrosunu Belirledi!

    Filmin başrolünü “Seven Seconds” dizisinden Beau Knapp üstlenecek.

    Bağımsız suç ve gerilim filmi “Crypto” oyuncu kadrosunu belirledi. Filmin ana kadrosunu, Netflix’in iptal ettiği “Seven Seconds” dizisinin yıldızı Beau Knapp, konuk olduğu “The Handmaid’s Tale” ile Emmy kazanan Alexis Bledel, Altın Küre adayı usta oyuncu Kurt Russell, “Westworld”te boy gösteren Luke Hemsworth, “Legion” dizisinde izlediğimiz Jeremie Harris ve “Mad Men”den tanıdığımız Vincent Kartheiser oluşturacak.

    Prömiyerini 2010 yılında Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren “High School”un yönetmeni John Stalberg Jr. bu filmle birlikte ikinci kez yönetmen koltuğuna geçiyor. Jeffrey Ingber’in özgün hikayesinden uyarlanan filmin senaryosunu 2014 yapımı bilim kurgu “Sinyal” ile tanınan Carlyle Eubank ve David Frigerio ikilisi yazıyor. Çekimleri şu sıralarda New York’ta devam eden filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    “Crypto” genç bir kara para aklamayla mücadele ajanına (Beau Knapp) odaklanıyor. Karmakarışık bir yolsuzluk ve dolandırıcılık ağını araştırmakla görevlendirilen ajan, değişen ekonomik düzende aile çiftliklerini ayakta tutmaya çalışan babası (Kurt Russell) ve abisinin (Luke Hemsworth) yaşadığı memleketi New York’a gelir. Ajan kısa süre içerisinde kendini, gizemli bir sanat simsarının (Alexis Bledel), kripto para meraklısından siber dedektife dönüşen bir adamın (Jeremie Harris) ve acımasız müşterilerinin ihaleleriyle ilgilenen yozlaşmış bir muhasebecinin (Vincent Kartheiser) içinde yer aldığı tehlikeli bir yeraltı dünyasında tuzağa düşmüş halde bulur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top