Hesabım
    “Ant-Man ve Wasp”ın “Avengers: Sonsuzluk Savaşı” Bağlantısı Ortaya Çıktı!

    Marvel’ın cep boy kahramanları 6 Temmuz’da beyaz perdeye geliyor.

    Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen yeni filmi “Ant-Man ve Wasp”tan yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Bildiğimiz ve deneyimlediğimiz her şeyin bizi Scott Lang’in masasına getirdiğini söyleyen teaser, filmin “Avengers: Sonsuzluk Savaşı” ile bir bağlantısı bulunabileceği mesajını veriyor. Bunun yalnızca bir şakadan ibaret olup olmadığını ise filmin vizyon tarihi olan 6 Temmuz’da öğreneceğiz.

    Tüm dünyada 519 milyon dolar gişe hasılatı elde eden 2015 yapımı “Ant-Man”in devam halkasında oyuncu kadrosuna Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña, Judy Greer, Abby Ryder FortsonDavid Dastmalchian ve Michael Douglas geri dönüyor. 3 Oscar adayı Michelle Pfeiffer, Hannah John-Kamen, “Justified” ile Emmy’e aday gösterilen Walton Goggins, Oscar adaylığı bulunan Laurence Fishburne ve Randall Park gibi isimleri ise ilk defa bu filmde izleyeceğiz. Yönetmen koltuğunda da ilk filmde olduğu gibi Peyton Reed oturuyor.

    Scott Lang hem süper kahraman, hem de bir baba olmanın zorluklarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de sorumluluk sahibi kahraman Ant-Man olmak için çabalarken, Hope van Dyne ve Dr. Hank Pym acil bir görevle kapısını çalarlar. Scott bir kez daha kostümünü giymeli ve Wasp ile işbirliği yaparak geçmişindeki sırları çözmek için işe koyulmalıdır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top