Hesabım
    "Captain Marvel"ın Müziklerine Türk Besteci İmzası!

    "Captain Marvel"ın bestelerini Türk besteci Pınar Toprak üstlenecek.

    Captain Marvel'ın müziklerini Türk besteci Pınar Toprak yapacak. Türk müzisyen müjdeli haberi kendi sosyal medya hesabından duyurdu. "Sonunda Captain Marvel'ın müziklerini üstlendiğimi duyurduğum için çok heyecanlıyım" diyen müzisyen, "Marvel evreninin bir parçası olmak büyük bir onur. Aklımdan bir sürü şey geçiyor ancak en önemlisi minnettarlık" diye diye yazdı.

    Toprak'ın müziklerine imza attığı ilk büyük film "Captain Marvel" olsa da, Türk müzisyen daha önce Krypton dizisi, The Lightkeepers filmi ve hatta popüler video oyunu "Fortnite"ın müziklerini de yaptı. Toprak ayrıca Justice League filminin ek müziklerini de üstlenmişti.

    İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nın ardından Berklee College of Music'in Film Müziği bölümünde eğitim alan müzisyen, büyük bütçeli bir süper kahraman filminin tüm bestelerini üstlenen ilk kadın besteci olacak.

    "Gizli Dünya" filmindeki performansıyla Oscar ödülüne layık görülen Brie Larson'ın başrolünü üstlendiği süper kahraman filmi, Marvel'ın kadın süper kahraman başrollü ilk filmi olacak. Marvel patronu Kevin Feige, Marvel'ın "Avengers 4"ün ardından geçeceği 4. Evre'de Captain Marvel'ın liderliği alacağını ve Iron Man ile Kaptan Amerika'nın yer aldığı ön planın ona geçeceğini açıkladı.

    Humans'ın Anita'sı Gemma Chan, filmde Kree ırkından Minn-Erva karakterine hayat verecek. İnsanlığın arasına sızdığında Doktor Minnerva adını alan Kree casusu ve genetikçi Minn-Erva, Captain Marvel'ınkine benzer güçlere sahip olan bir karakter. Captain Marvel'ın beyaz perde macerasında yakışıklı oyuncu Jude Law, Captain Marvel'ın güçlerini kazandığı zaman ona yardım eden akıl hocası, doktor Walter Lawson karakterine hayat verecek. Kree ırkından gelme olan Mar-Vell isimli bir savaşçı olan karakter, dünyada saklanabilmek için doktor Walter Lawson karakterine bürünüyordu. Filmin kötü adamı ise uzaylı ırkı Skrulls'un lideri rolünde Ben Mendelsohn olacak. Kısacası filmde uzaylı ırkından karakterleri bol bol göreceğiz. Marvel sinematik evreninin S.H.I.E.L.D. müdürü Nick Fury de Samuel L. Jackson tarafından bir kez daha beyaz perdeye taşınıyor. Kadroda yer alan Lashana Lynch'in ise Avengers ekibinin üyelerinden biri olan Monica Rambeau rolünde boy göstereceği tahmin ediliyor. Son olarak "Yıldızlar Asla Ölmez" ile seyircilerin karşısına çıkan, Altın Küre, BAFTA ve SAG ödülü sahibi Amerikalı oyuncu Anette Benning de filmin oyuncu kadrosunda...

    "Captain Marvel" 8 Mart 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top