Hesabım
    Tiffany Haddish’li Komedi “Nobody's Fool”dan İlk Fragman Geldi!

    Filmin başrollerini Tiffany Haddish ve Tika Sumpter paylaşıyor.

    Geçtiğimiz yıl “Girls Trip” ile yıldızı parlayan Tiffany Haddish ve “Ride Along” filmlerinden tanıdığımız Tika Sumpter ikilisinin başrollerini paylaştığı komedi filmi “Nobody's Fool”dan ilk fragman yayınlandı.

    Bu sene Taraji P. Henson’lı “Acrimony” ile karşımıza çıkan Tyler Perry’nin yazıp yönettiği filmin oyuncu kadrosunda 1990 yapımı “Hayalet” ile Oscar kazanan Whoopi Goldberg, “Impulse” dizisinin yıldızı Missi Pyle, “Cobra Kai”de boy gösteren Courtney Henggeler, Starz yapımı “Power” dizisinde oynayan Omari HardwickAmber Riley ve Crystal Lee Brown gibi isimler yer alıyor.

    Filmin konusu şöyle: Hapisten yeni çıkan çılgın kız Tanya (Tiffany Haddish) tekrar hayata uyum sağlayabilmek için sessiz sakin ve işinde gücünde olan kız kardeşi Danica’dan (Tika Sumpter) yardım ister. İki zıt kardeş birlikte vakit geçirirken, Tanya kardeşi Danica’nın kusursuz görünen hayatının aslında öyle olmadığından şüphelenir. Kardeşler, Danica’nın internetten tanıştığı ve yüzünü hiç görmediği erkek arkadaşını bulmak için kolları sıvar.

    “Nobody's Fool”un Amerika gösterim tarihi 2 Kasım. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top