Hesabım
    Jon Bernthal ‘The Walking Dead’e Geri Dönüyor

    The Walking Dead’in 9. sezon kadrosuna Jon Bernthal da katıldı

    Jon Bernthal, en son ikinci sezonunda göründüğü The Walking Dead’e geri dönüyor. Yıllar önce dizide Shane karakterine hayat veren ünlü oyuncu, dizinin dokuzuncu sezonunun oyuncu kadrosuna eklendi.

    Geçtiğimiz yıl Netflix’in hit dizilerinden Marvel's The Punisher’da boy gösteren Jon Bernthal, önümüzdeki sezon The Walking Dead izleyicisiyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor.

    Bernthal’ın canlandırdığı Shane karakteri, The Walking Dead’in ikinci sezon finalinde Rick tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Karakter üçüncü sezonda bir kez daha, bu kez Rick’in hayalinde görünmüştü. Shane’nin hikayeye tekrar nasıl dahil olacağı henüz bilinmiyor ancak Deadline’ın kaynaklarına göre Shane, bu sezon diziye veda edecek olan Rick Grimes’ın flashback sahnelerinde boy gösterecek. 

    AMC’nin popüler dizisi The Walking Dead dokuzuncu sezonu için hazırlıkları sürdürüyor. Diziyle ilgili yeni gelişmeler Temmuz’da düzenlenecek Comic-Con panelinde anons edilecek. Ayrıca Jon Bernthal’ın da bu panele katılması bekleniyor. Andrew Lincoln'ün (Rick Grimes) diziden ayrılacağı haberlerinin ayyuka çıkması sebebiyle kan kaybeden The Walking Dead, bakalım Jon Bernthal'in (Shane) dönüşü ile kendini toparlayabilecek mi?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top