Hesabım
    Chris Wood ‘Supergirl’e Veda Ediyor

    Chris Wood, Supergirl’ün kadrosundan ayrılırken Jeremy Jordan’ın rolü azaltıldı

    Supergirl cephesinden beklenen haber geldi ve Chris Wood’un diziden ayrıldığı resmi olarak açıklandı. Supergirl kariyerinin başında CW ile iki yıllık anlaşmaya imza atan Chris Wood, kontratı bittiği için diziye veda ediyor.

    Dizinin yapımcıları Mon-El karakterini canlandıran Wood’a veda ederken şu sözlerle açık kapı bırakmayı da ihmal etmedi: “Chris ile birlikte çalışmayı çok seviyoruz ve bu yüzden eğer bir gün senaryo bizi oraya götürürse ve Chris de uygun olursa Mon-El’in geri dönmesini çok isteriz.” TVLine’a konuşan yapımcı Robert Rovner, Mon-El ve Kara’nın hikayesini anlatmayı çok sevdiklerini belirtirken “ortaya çıkan sonuç umarım hayranları tatmin etmiştir” dedi.  

    CW ekranlarında izleyici karşısına çıkan süperkahraman dizisi Supergirl, dördüncü sezon kadrosunda başka bir değişikliğe daha imza attı. Buna göre, dizide devamlı karakterlerden Winn Schott’a hayat veren Jeremy Jordan dördüncü sezonda daha az görünecek.

    Dizinin prömiyer yaptığı günden bu yana ana kadroda bulunan Jordan dördüncü sezonda misafir oyuncu olarak boy gösterecek. Jordan’ın koltuğu ise şimdiden dolmuş durumda. Ünlü oyuncudan kalan yeri, yeni sezonda terfi alan Jesse Rath dolduracak.

    Melissa Benoist’in başrolünde yer aldığı Supergirl Bonanza Productions, Berlanti Productions ve Warner Bros. Television imzasıyla ekrana taşınıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top