Hesabım
    Sundance Yıldızı “Kelebekler”e Bir Ödül de Bükreş'ten!

    "Kelebekler" Sundance Film Festivali'nin ardından Bükreş'ten de ödülle döndü.

    Kelebekler Sundance Film Festivali’nin ardından Bükreş'te de beğeni topladı. Sundance Film Festivali’nde Jüri Büyük Ödülü’nü kazanarak ülkemizi gururlandıran Tolga Karaçelik imzalı film, Bükreş Uluslararası Film Festivali’nde En İyi Film Ödülü’ne layık görüldü.

    Çalışmaları nedeniyle törene katılamayan yönetmen Tolga Karaçelik, gönderdiği kısa bir video ile filmi ödüle layık gören herkese teşekkürlerini iletti. Hem gişedeki başarısı, hem de festivallerden aldığı ödüllerle büyük ses getiren "Kelebekler" filmi, babalarının ölümü ile bir araya gelen üç kardeşin hikayesini anlatıyor. 

    "Gişe Memuru" ve "Sarmaşık" filmleriyle akıllarda yer eden Tolga Karaçelik’in son filminin oyuncu kadrosunda Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ, Tolga Tekin, Serkan Keskin, Hakan KarsakEzgi Mola ve Ercan Kesal gibi oyuncular yer alıyor. Filmin senaryosu da yönetmen Karaçelik’in kaleminden. Müzikler ise deneyimli besteci Ahmet Kenan Bilgiç’e ait. "Kelebekler", Avrupa galasını Avrupa’nın en önemli festivallerinden biri olan 47. Uluslararası Rotterdam Film Festivali'nde gerçekleştirmişti. Komedi-dram tarzındaki film, 30 Mart'ta ülkemizde seyircilerin karşısına çıkmış ve eleştirmenlerden olumlu eleştiriler almıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top