Hesabım
    Robert Kirkman İmzalı ‘Invincible’ Amazon’da Yayınlanacak

    Amazon, Robert Kirkman’ın süper kahraman dizisi Invincible’a yeşil ışık yaktı

    The Walking Dead’in yaratıcısı Robert Kirkman, yeni süper kahraman dizisi Invincible için Amazon ile el sıkıştı. Amazon Studios, animasyon türündeki sekiz bölümlük dizinin ilk sezon onayını verdi. Invincible Robert Kirkman’ın, illustratörler Cory Walker ve Ryan Ottley ile birlikte hayata geçirdiği aynı adlı çizgi roman serisinden ekrana taşınıyor.

    Kirkman ve Walker imzasıyla ekrana taşınan Invincible, dünyanın en güçlü süper kahramanının oğlu olan Mark Grayson’ın hikayesini işleyecek. Sıradan bir genç olan Mark 17. yaşına bastıktan sonra babası gibi birtakım süper güçlere sahip olacak.

    Invincible’ın showrunner koltuğunda Simon Racioppa yer alıyor. Yürütücü yapımcı tarafında Racioppa’ya Kirkman, David Alpert, Catherine Winder ve Justin & Chris Copeland gibi isimler eşlik ediyor.

    Invincible, Amazon’un dijital platformu Amazon Prime Video’da yayınlanacak ve 200’den fazla ülkede izleyici karşısına çıkacak.

    15 yıl yayımlandıktan sonra geçtiğimiz Şubat ayında okuruna veda eden Invincible, Kirkman’ın en uzun soluklu ikinci çizgi roman serisi. Serinin halihazırda beyaz perdeye de uyarlandığını ekleyelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top