Hesabım
    Bruce Willis'le "Los Angeles'ta Gizli Görev"e Hazır mısınız?

    Bruce Willis ve Jason Momoa "Los Angeles'ta Gizli Görev" fragmanında birleşiyor.

    Bruce Willis'li Los Angeles'ta Gizli Görev'den yeni fragman var. Son olarak  Özel KargoVice ve Kurtarıcı gibi aksiyon filmlerinde boy gösterse de gişede umduğunu bulamayan usta oyuncu, yepyeni bir yapımla kariyerinin seyrini döndürmeyi umuyor. Ünlü yıldız başrolü ise DC'nin yeni nesil Aquaman'i Jason Momoa ile paylaşıyor.

    Usta oyuncu John GoodmanX-Men'in orijinal Jean Grey'i Famke Janssen ve Silicon Valley’nin yıldızı Thomas Middleditch gibi isimleri kadrosunda bulunduran komedi aksiyon filminin yönetmen koltuğunu ise ilk uzun metraj filmine imza atan Mark Cullen üstleniyor. Filmin senaryosunda yönetmenle birlikte kardeşi Robb Cullen'ın imzası var.

    Taken ile John Wick'i alıp mizahla harmanlayan bir türe sahip film, köpeği uyuşturucu çetesi tarafından çalınan bir özel dedektifi temel alıyor. Willis tarafından canlandırılan dedektif Steve Ford, en yakın arkadaşı Dave ile beraber küçük Jack Russell cinsi köpeği Buddy'yi uyuşturucu çetesi lideri Spider'ın elinden alabilmek için bir maceraya atılıyor. Momoa'nın canlandırdığı Spider'ın verdiği görev ise bir evrak çantası dolusu uyuşturucuyu çalmak!

    Film 22 Haziran'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top