Hesabım
    Kristen Wiig ‘Wonder Woman’ Yüzünden Apple Dizisini Bıraktı

    Reese Witherspoon imzalı Apple komedisi, Kristen Wiig’siz devam edecek

    Kristen Wiig, başrol ve yapımcı olarak dahil olduğu Apple dizisine veda ediyor. Wiig, ismi henüz netleşmeyen komedi dizisini, Wonder Woman 1984 çekimleriyle çakıştığı için bırakmak zorunda kaldı.

    Uzun bir dönem sahne aldığı Saturday Night Live ile yıldızlaşan ve komedi türünün aranan isimlerinden birine dönüşen Wiig, Apple’ın iddialı projesinin en büyük kozlarından biriydi.

    Reese Witherspoon’un şirketinin yapımcılığını üstlendiği dizi, Ocak ayında Apple’dan ilk sezon onayını almıştı. Ancak Wiig’in iki ay sonra Wonder Woman kadrosuna katılması iki prodüksiyonun takvimlerinin çakışmasına neden oldu. Apple ve yapımcıların Wiig’in yerini dolduracak bir ismin arayışında oldukları açıklandı.

    30 Rock’ta imzası bulunan Colleen McGuinness’in yarattığı dizi You Think It, I’ll Say It adlı kısa hikaye koleksiyonundan uyarlanıyor. Dizinin showrunner koltuğu McGuinness’e emanet edilirken yapımcı kadrosunda Reese Witherspoon ve Lauren Neustadter var.

    Kristen Wiig, ana karakterlerden biri olarak katıldığı Wonder Woman’da hikayenin baş kötüsü Cheetah’ya hayat verecek.

    Witherspoon’un yapım şirketi Hello Sunshine, Apple için iki farklı proje daha yürütüyor. Bunlardan ilki Octavia Spencer’ın başrolünde yer aldığı Are You Sleeping; diğeri ise Witherspoon ve Jennifer Aniston’ın başrolleri paylaştığı sabah programı dizisi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top