Hesabım
    Elle Fanning'li "Mary Shelley"den Yeni Poster!

    Elle Fanning'li "Mary Shelley" ile çağı değiştirecek eserin doğuşuna şahit olun.

    Elle Fanning başrollü Mary Shelley'den uluslararası poster var. Dünyaya kült roman Frankenstein'ı armağan eden yazar olarak edebiyat tarihine kazınan Mary Shelley'nin hayat hikayesine ve çağlar boyunca değeri azalmayan, kült kabul edilen bu korku romanının yazım sürecine odaklanan film, çığır açıcı bir kadının adımlarını takip ediyor.

    Ünlü felsefeci babası ile 18. yüzyıl Londra'sında büyüyen Mary Wollstonecraft Godwin, dünyada kendi izini bırakmaya kararlı bir hayalperesttir. Büyüleyici şair Percy Shelley ile tanışınca bohem ve ihtiraslı bir aşka atılır. Yaşanan tutkulu ve trajik olaylar Mary'yi şekillendirecek ve gotik başyapıtına ilham kaynağı olacaktır. Kadınların geri planda tutulduğu, ev işleriyle ilgilenmeleri ve ötesine karışmamaları gerektiği düşünülen bir çağın ortasındaki edebiyat dehası Mary, duygularını ve içsel şeytanlarını boş sayfalara kanalize edecek ve çağları etkileyen romanını ortaya koyacaktır...

    Kendi kuşağının en yetenekli yıldızlarından biri olarak gösterilen Fanning'e başrolde “The Limehouse Golem” ve “Aşk ve Gurur + Zombiler” gibi filmlerde boy gösteren genç yıldız Douglas Booth eşlik ediyor. Toronto, Torino, Dubai ve Göteborg gibi film festivallerinde seyirci karşısına çıkan biyografik "Mary Shelley"nin yönetmen koltuğunda ise 2012 yapımı “Vecide” filmi ile BAFTA’ya aday gösterilen Suudi Arabistanlı yönetmen Haifaa Al-Mansour oturuyor. 

    Game of Thrones”un Arya Stark’ı Maisie Williams ve Stannis Baratheon’ı Stephen DillaneJoanne FroggattBel PowleyBen HardyTom SturridgeHugh O'Conor ve Ciara Charteris gibi isimleri de kadrosunda bulunduran film ülkemizde 13 Temmuz’da vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top