Hesabım
    Steve Carell “Welcome to Marwen”da Hayal Gücünü Konuşturuyor!

    Filmin yönetmen koltuğunda Oscar ödüllü Robert Zemeckis oturuyor.

    Oscar adayı başarılı oyuncu Steve Carell’ın başrolünü üstlendiği biyografik drama filmi “Welcome to Marwen”ın ilk fragmanı görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Leslie Mann, geçtiğimiz yıl Cannes Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen Diane Kruger, Merritt Wever, Janelle Monáe, “Tam Gaz” ile tanınan Eiza González, “Game of Thrones”un Brienne’i Gwendoline Christie ve Neil Jackson yer alıyor. Yönetmen koltuğu ise “Geleceğe Dönüş”, “Mesaj”, “Yeni Hayat” ve “Forrest Gump” gibi birçok ikonik filme imza atan Oscar ödüllü yönetmen Robert Zemeckis’e emanet.

    “Welcome to Marwen” sanatsal hayal gücünün insanın ruhunu nasıl eski haline getirebileceğini fark eden yıkılmış bir adamın mucizevi gerçek hikayesini anlatıyor. Mark Hogancamp (Steve Carell) korkunç bir saldırıya maruz kalır ve hafızasını kaybeder. Hiç kimsenin iyileşmesini beklemediği Mark, eski ve yeni hayatındaki parçaları birleştirerek iyileşebileceği ve kahraman olabileceği harika bir şehir yaratır. Hayal dünyasının yardımıyla dudak uçuklatan bir sanat eseri ortaya çıkaran Mark, gerçek hayattaki zaferine de adım adım yaklaşır.

    “Welcome to Marwen”ın Amerika vizyon tarihi 21 Kasım.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top