Hesabım
    Keanu Reeves'li “Sibirya”dan Yeni Poster Geldi!

    Romantik gerilim filmi “Sibirya” ülkemizde 20 Temmuz’da vizyonda olacak.

    Matrix” ve “John Wick” serileriyle gönüllerimizde taht kuran Keanu Reeves'i başrolüne yerleştiren romantik gerilim filmi “Sibirya”nın yeni posteri yaynlandı.

    2016 yapımı Michael Shannon’lı “Frank & Lola” ile tanınan Matthew Ross filmde yönetmen koltuğuna geçerken, oyuncu kadrosunda Pasha Lychnikoff, Ana Ularu, Aleks PaunovicVeronica Ferres ve Molly Ringwald gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosu ise 1999 yılında “Basit Bir Plan” ile Oscar’a aday gösterilen Scott B. Smith’in imzasını taşıyor.

    Lucas elmas ticareti yapan ABD'li bir tüccardır. Kaynağı belirsiz olan nadir mavi elmasları satmak için Rusya'ya gider. Yaptığı anlaşma çökmeye başlarken, Rus bir kafe sahibi olan Katya ile küçük bir Sibirya kasabasında yakınlaşır. İkilinin ilişkisi kısa sürede saplantılı bir hal alır. Lucas'la Katya'nın ilişkisi derinleşirken, Lucas kendisini kurtarmayı başaramadığı elmas ticaretinin tehlikeli dünyasını da keşfedecektir. Amerikalı adam umutsuzca çıkışı olmayan bir dünyadan çıkmaya çalışırken iki durum kesişmeye başlayacaktır. Kendisinin ve sevgilisinin hayatı tehdit altında olan Lucas, bir çözüm yolu bulmalıdır...

    “Sibirya” ülkemizde 20 Temmuz’da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top