Hesabım
    “Ant-Man ve Wasp”ın Yeni IMAX Posteri Yayınlandı!

    Günlük “Ant-Man ve Wasp” dozunuz burada...

    Marvel’ın merakla beklenen süper kahraman filmi “Ant-Man ve Wasp”tan yeni bir IMAX posteri yayınlandı. Sinema perdesinde gördüğümüz görüntünün %26’ya kadar daha fazlasını vadeden teknoloji seyircilerin ilk tercihlerinden biri olmaya aday.

    Devam halkasında Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña, Judy Greer, Abby Ryder FortsonDavid Dastmalchian ve Michael Douglas oyuncu kadrosuna geri dönerken, 3 Oscar adayı Michelle Pfeiffer, Hannah John-Kamen, “Justified” ile Emmy’e aday gösterilen Walton Goggins, Oscar adaylığı bulunan Laurence Fishburne ve Randall Park bu filmde ilk defa karşımıza çıkıyor. Yönetmenliği ilk filmde olduğu gibi Peyton Reed üstlenirken, filmin senaryosunda bu kez başrol Paul Rudd’un da imzası bulunuyor.

    Scott Lang hem süper kahraman, hem de bir baba olmanın zorluklarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de sorumluluk sahibi kahraman Ant-Man olmak için çabalarken, Hope van Dyne ve Dr. Hank Pym acil bir görevle kapısını çalarlar. Scott bir kez daha kostümünü giymeli ve Wasp ile işbirliği yaparak geçmişindeki sırları çözmek için işe koyulmalıdır.

    “Ant-Man ve Wasp”ın ülkemizdeki vizyon tarihi 6 Temmuz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top