Hesabım
    The Walking Dead'in 9. Sezonunda Neler Olacak?

    The Walking Dead'in showrunner’ı Angela Kang 9. sezonla ilgili konuştu

    The Walking Dead’in 9. sezonundan haberler var. Showrunner koltuğunu Scott M. Gimple’dan devralan Angela Kang, diziyle ilgili ilk kez konuştu. Geçtiğimiz gün gerçekleşen "Kick-Ass Women of AMC" panelinde söz alan Kang, 9. sezon hikayesinde ‘zamanda atlama’ olacağını doğruladı.

    Kang yeni sezonla ilgili konuşurken, yeni sezonun öncekilerden daha ileride bir zaman diliminde geçeceğini doğruladı. Böylece yeni The Walking Dead bölümlerinde hikayenin zamanda ileri atlayacağı kesinlik kazandı. Bu da dizinin Robert Kirkman imzalı çizgi romanı takip edeceğini kanıtladı. Zira çizgi romanda da zaman, Rick ve Negan arasında yaşananların ardından iki yıl ileriye gidiyor.

    Kang’in verdiği bir diğer büyük detay prömiyer tarihiyle ilgiliydi. Buna göre The Walking Dead’in 9. sezonunun Ekim ayında ekranlarda olacağı kesinlik kazandı.

    Kang’in sessiz kalmayı seçtiği konuların başında Andrew Lincoln ve Lauren Cohan’ın akıbetleri vardı. Kang bunun yerine yeni sezonun daha taze görüneceğini ve öyle de hissettireceğini söyledi ve “Bazı eğlenceli anlarımız da olacak. Dizinin muhteşem ana karakterlerine olduğu kadar, hikayenin çekirdek karakterleri arasındaki ilişkilere de gerçek anlamda odaklanıyorum” dedi.

    The Walking Dead’in dördüncü showrunner’ı olan Angela Kang, dizinin ilk sezonundan bu yana ekipte görev yapıyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top