Hesabım
    Scarlett Johansson'lı "Black Widow" Filmine Yeni Yönetmen Adayı!

    Scarlett Johansson'lı solo "Black Widow" filmi için yeni bir yönetmenle görüşülüyor.

    Scarlett Johansson'lı solo Black Widow filmi için yeni yönetmen adayı var. Avustralyalı yönetmen Cate Shortland, kadın yönetmenlerin oluşturduğu uzun potansiyel yönetmen listesinde sivrilmiş gibi görünüyor.

    2004 yapımı romantik film Somersault, 2012 yapımı tarihi dram filmi Lore ve geçtiğimiz yılın filmi, Teresa Palmer başrollü psikolojik gerilim Berlin Syndrome'u filmografisinde bulunduran Cate Shortland'ın, potansiyel adaylar listesinde başı çektiği iddia ediliyor.

    Marvel serisinin hayranları uzun zamandır solo Karadul filmi için beklentilerini dile getiriyor ve stüdyodan talepte bulunuyorlardı. Marvel sinematik evreninde, güzel yıldız Scarlett Johansson ile hayat bulan başarılı casus Natasha Romanoff, nam-ı diğer Karadul'u temel alan solo film, şu sıralar Marvel spin-off projeleri arasında en çok beklenenlerden biri konumunda.

    "Mustang"in yönetmeni Deniz Gamze Ergüven, "The Rider"a imza atan Chloe Zhao ve "A United Kingdom"a imza atan Amma Asante de dahil olmak üzere 65'ten fazla kadın yönetmenle görüşülen projenin senaryosu ise Jac Schaeffer'ın imzasını taşıyacak. 

    Çizgi roman hayranlarının sevdiği Marvel kahramanlarından biri olan Black Widow, trajik geçmişi ve takım arkadaşlarına olan bağlılığı ile öne çıkan bir karakter. Etkileyici kurgusal karakter, Avengers: Infinity War'da seyircilerle buluşmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top