Hesabım
    Frank Grillo ve Bruce Willis Aksiyon Filmi “Reprisal”da Buluşuyor!

    Frank Grillo ve Bruce Willis başrollü “Reprisal”dan fragman var.

    Son yıllarda aksiyon filmlerinin aranan isimlerinden biri haline gelen Frank Grillo ve Altın Küre ödüllü usta oyuncu Bruce Willis’in başrollerini paylaştığı aksiyon filmi “Reprisal”ın ilk fragmanı ve posteri yayınlandı.

    2012 yapımı “Bahse Var Mısın? / Lay the Favorite” filminden altı yıl sonra tekrar bir araya gelen başrol ikilisine filmde Johnathon Schaech, Olivia Culpo, Colin Egglesfield ve Wass Stevens gibi isimler eşlik ediyor. Yönetmen koltuğuna Brian A. Miller’ın geçtiği filmin senaryosunda Bryce Hammons’ın imzası bulunuyor.

    Müdür olarak çalıştığı bankada yapılan bir soygunda yakın bir iş arkadaşını kaybeden Jacob (Frank Grillo) olayı bir türlü aklından çıkaramaz. Eski bir polis olan komşusu James (Bruce Willis) ile güçlerini birleştirerek saldırganı alaşağı etmek için harekete geçer. İkili, soyguncunun bir sonraki adımını bulmaya çalışır ancak deneyimli suçlu Gabriel (Johnathon Schaech) onlardan bir adım öndedir. Hırsız, Jacob’ın eşini (Olivia Culpo) ve kızını kaçırdığında ortalık karışacak ve üç adam da kırılma noktasına gelecektir.

    “Reprisal” 31 Ağustos’ta Amerika’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top