Hesabım
    "Ant-Man ve Wasp" ile Şehir Turuna Davetlisiniz!

    "Ant-Man ve Wasp"tan gelen yeni klipte şehir turuna çıkıyoruz.

    Ant-Man ve Wasp'ın yeni klibinde şehir turuna çıkıyoruz. The Wasp'ın peşine düşen kötüler onu hafife almanın bedelini ağır öderken, küçültme teknolojisinin avantajları da klipte kendini gösteriyor. Cep boy kahramanlarımız Paul Rudd ve Evangeline Lilly'nin canlandırdığı Ant-Man ve Wasp bir kez daha dünyayı kurtarmak için yola çıkıyor.

    Scott Lang, Yenilmezler'in savaşında yer almanın sonuçları ile hem bir süper kahraman, hem de bir baba olarak boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott, karşılaşmada yer almasının sonucu olarak ev hapsindedir. Hem iyi bir baba, hem de sorumluluk sahibi kahraman Ant-Man olmak için çabalayan Scott'ın kapısını Hope van Dyne ve Dr. Hank Pym'in acil bir görevle çalması ise her şeyi değiştirir. Scott bir kez daha kostümünü giymeli ve Wasp ile işbirliği yaparak dünyanın refahı için mücadele vermelidir...

    Yönetmenliği ilk filmde olduğu gibi Peyton Reed üstlenirken, filmin senaryosunda bu kez başrol Paul Rudd’un da imzası bulunuyor. Devam halkasında, orijinal Wasp iken kuantum boyutunda kaybolan, Dr. Hank Pym'in eşi Janet Van Dyne rolünde 3 Oscar adayı Michelle Pfeiffer boy gösterirken, “Justified” ile Emmy’e aday gösterilen Walton Goggins, Oscar adaylığı bulunan Laurence Fishburne ve Randall Park gibi isimleri de ilk defa bu filmde izleyeceğiz. “Ant-Man ve Wasp”ın ülkemizdeki vizyon tarihi 6 Temmuz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top