Hesabım
    "3 From Hell"den Otis Driftwood Görseli Geldi!

    "3 From Hell"den Otis Driftwood karakter posteri yayınlandı.

    3 From Hell'den Otis Driftwood'lu ilk karakter posteri yayınlandı. Müzisyenlikten yönetmenliğe geçiş yapan Rob Zombie'nin ilk filmi Vahşet Çetesi'nin devam halkası, en az ilki kadar eklektik olacak gibi görünüyor. Cani Firefly ailesini geri döndüren devam halkasından ilk posteri aşağıda görebilirsiniz.

    Filmin başrollerini bir kez daha acımasız Vera-Ellen “Baby” Firefly'a hayat veren, Zombie'nin eşi Sheri Moon Zombie ve ilk filmin baş karakterlerinden Otis Driftwood'u canlandıran Bill Moseley üstleniyor. İlk filmin karizmatik yüzbaşı Spaulding karakteri de bir kez daha Sid Haig tarafından canlandırılıyor.

    Filmin zengin kadrosunda Warden Virgil Dallas Harper'a hayat veren Jeff Daniel Phillips'e ek olarak Danny Trejo, Clint Howard, Richard Brake, Dee Wallace ve Austin Stoker da yer alıyor. 2005 yapımı "Vahşet Çetesi"nde ölen psikopat aile bireylerinin nasıl geri geleceği ise merak konusu...

    Zombie'nin ilk yönetmenlik denemesi olan House of 1000 Corpses'ı 3. devam halkasına ulaştıran film vizyon tarihi için beklemede.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top