Hesabım
    Taron Egerton'lı Elton John Filminde Gösteri Ön Planda!

    Taron Egerton'ın usta müzisyen Elton John'u canlandıracağı "Rocketman" filminin setinden gelen karede, John'un sahne kıyafetleri spotu çalıyor.

    Taron Egerton'lı Elton John filminden gösterişli bir set karesi geldi. Kingsman serisinde oyunculuğunu, Şarkını Söyle animasyonunda ise sesini öne çıkarmayı başaran Taron Egerton'ın müzik sektörünün en önemli isimlerinden olan ve ölümsüz parçalara imza atan Elton John'u canlandıracağı Rocketman'de, usta müzisyenin sahne kıyafetleri de bolca yer bulacak gibi görünüyor.

    Tam anlamıyla bir biyografi olmadığının altı sıklıkla çizilen kurgu ile hayat hikayesi karması film, Elton John'u şekillendiren yılları konu ediniyor. Ünlü müzisyenin şöhret kazanması ile başlayan ve şöhretin getirileri ve bağımlılıkla mücadelesini kapsayacak olan film, fantastik bir müzikal olarak nitelendiriliyor. John'un şarkılarını, hayatının önemli evreleriyle eşleştirecek olan müzikalde tek şarkı söyleyen kişi de Egerton olmayacak.

    Filmin çekimleri esnasında Egerton'a yardımcı olmak isteyen usta müzisyenin tavsiyesi ise, onu kopyalamaktan kaçınması olmuş. Film yapımcısı ve John'un eşi olan David Furnish'in yaptığı açıklamaya göre; John genç Egerton'a kendisini kopyalamaktan kaçınmasını, onun şarkılarını birebir onun okuduğu gibi okuması gerekmediğini söylemiş. Furnish, birini canlandırırken onu kopyalamaktan kaçınmanın da bir oyuncu için büyük bir meydan okuma olduğunu söyledi.

    Küçük bir dipnot: Taron Egerton, "Şarkını Söyle" filminde de Elton John'un "I'm Still Standing" şarkısını söylemişti.

    "Rocketman" filmi ülkemizde 7 Haziran 2019'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top