Hesabım
    Ozark’ın 2. Sezon Tarihi Belli Oldu

    Ozark’ın 2. sezon prömiyer tarihi özel bir videoyla duyuruldu

    Ozark hayranlarının merakla beklediği 2. sezon prömiyer tarihi geldi. Netflix’in popüler dizisi Ozark, 2. sezon bölümleriyle 31 Ağustos’ta Netflix platformundaki yerini alacak.

    Ozark’ın ikinci sezonunda Marty Bryde ve ailesi tehlikeli yeraltı dünyasında, uyuşturucu kartellerinin arasında gezinmeye devam edecek. Şartların gittikçe ağırlaştığını fark eden Byrde ailesi, hayatta kalabilmek için her şeyi ortaya koymaları gerektiğini fark edecek.

    Ünlü oyuncu Jason Bateman'ın hem yürütücü yapımcı hem de yönetmen olarak yer aldığı projenin baş kahramanı Marty Byrde rolünü de Bateman üstleniyor. Başrolde ünlü oyuncuya Marty'nin eşi Wendy rolü ile Akademi Ödülü adayı oyuncu Laura Linney eşlik ediyor.

    Ozark’ın ikinci sezon oyuncu kadrosunda Jason Bateman’a Laura Linney ve Julia Garner’in yanı sıra kadroya yeni dahil olan Janet McTeer da eşlik ediyor. Kadrosunda Esai MoralesMarc MenchacaJason Butler Harner ve Harris Yulin'i de barındıran dizi kapitalizmi, aile ilişkilerini ve hayatta kalma çabasını bu sıradışı Amerikalıların gözünden irdeliyor.

    Ozark'ın ikinci sezonunun tüm bölümleri 31 Ağustos'ta Netflix'te yayınlanacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top