Hesabım
    ‘Roseanne’in Devam Dizisi ‘The Conners’tan Müjdeli Haber!

    ABC’den Roseanne’in devam dizisi The Conners’a sezon onayı geldi

    Roseanne ve devam dizisi The Conners’ın akıbeti sonunda belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda ekrana veda eden Roseanne’in The Conners adıyla yola devam edeceği resmileşti. Roseanne Barr’ın kadroya dahil edilmediği bu devam dizisi ABC’den ilk sezon onayını aldı.

    Uzun yıllar sonra yeniden izleyiciyle buluşan Roseanne, geçtiğimiz sezon ABC’nin en popüler dizisine dönüşmüş; ikinci sezon onayını, henüz ilk bölümünün yayınlandığı gün almıştı. Ne var ki hit dizinin başarısına geçtiğimiz haftalarda gölge düşmüştü. Roseanne, başrol oyuncusu ve yapımcısı Roseanne Barr’ın Twitter üzerinden paylaştığı ırkçı söylemlerin ardından ABC tarafından iptal edilmişti.

    İptal haberinin ardından gözler muhtemel bir devam projesine çevrilirken ABC’nin çeşitli devam fikirleri üzerine yoğunlaştığı biliniyordu.

    Roseanne hayranlarının merakla beklediği süreç sonunda tamamlandı ve Roseanne dizisinin, başrol oyuncusu Roseanne Barr olmadan, The Conners adıyla yola devam edeceği resmiyet kazandı.  

    The Conners’ın oyuncu kadrosundaki John Goodman, Laurie Metcalf, Sara Gilbert, Lecy Goranson ve Michael Fishman, Roseanne’deki rollerini korumaya devam ediyor.

    The Conners’ın on bölümden oluşan ilk sezonu, önümüzdeki sonbahar aylarında izleyici karşısına çıkacak. İkonik Conners ailesini merkezine alan dizi Dan, Jackie, Darlene, Becky ve D.J.’in maceralarını işlemeye devam edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top