Hesabım
    Seksi Bir Hint Filmi Geliyor!

    Hint filmlerine yeni bir soluk getirecek olan "Lovetreats" için hazır mısınız?

    Seksi Hint filmi Lovetreats için hazır mısınız? Hindistan'ın Karnataka eyaleti temelli bir çiftin gerçek hayat hikayesinden beyaz perdeye uyarlanacak olan "Lovetreats", Hindistan sineması Bollywood'un alışık olmadığı bir konuyu, yenilikçi bir bakış açısıyla beyaz perdeye uyarlayarak seyircilerin karşısına çıkaracak.

    Bu yıl Hindistan'da vizyona giren, Madhuri Dixit imzalı aile filmi "Bucket List"in ardındaki yapım şirketi DAR Motion Pictures, "Lovetreats"in yapımını üstleneceğini açıkladı. Hintli Balaji T Vijayan ve Alman Ute Weimer çiftinin girişimci hareketini konu alan film, ikilinin Hindistan'da açtığı erotik dükkanı temel alacak. Bir partide tanışan ikili, Hintlilerin kaliteli yetişkin oyuncaklarına, prezervatiflerine ve diğer cinsel içerikli ürünlere erişebilmelerini sağlayan bir sanal bir dükkan kurmuştu.

    34 yaşındaki Balaji, Amsterdam'da gezdiği erotik dükkanların ardından Hindistan'da da benzer bir şeyi yaratmayı düşünürken, kendisiyle aynı vizyona sahip olan 25 yaşındaki Ute ile tanışmış ve ikili birlikte Hindistan'da oldukça popüler hale gelen erotik dükkanı açmışlardı. Balaji konuya dair; "Asıl fikir güvenli ve yargılardan uzak bir alan yaratmaktı. Cinsel eğitimin düşük olduğu bir ülkede, prezervatif satın almak kadar basit bir şey bile bir angarya olabilir." diyor. 150 ürün ile açılan dükkan şu anda 1000 ürün servis ediyor. 

    DAR Motion Pictures'ın başı Vivek Rangachari "Lovetreats" için; "Cinsiyetle ilgili insan güvensizliklerine ve onların üstesinden gelmek için sürdürdüğü sürekli mücadeleye karşı esprili ama sempatik bir yaklaşım," diyor ve ekliyor, "Hikayenin güzel noktalarından biri, karakterlerin sıkı çalışması ve kendi kimliklerini korurken kültürel olarak kabul edilebilir bir yer edinme çabaları. Onların sürekli olarak verdiği kabul edilme ve Hintli müşterileri seks ve samimiyet hakkında cesaretlendirme çabaları gerçekleşen komik durumların çoğunun temelini oluşturuyor."

    Filmin oyuncu ve diğer detayları henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top