Hesabım
    Netflix İmzalı Post Apokaliptik Gerilim “How It Ends”ten Fragman Var!

    Netflix yapımı “How It Ends” 13 Temmuz’da yayınlanacak.

    Arka arkaya kaliteli yapımlar çıkaran Netflix'in yeni bombası post apokaliptik gerilim filmi “How It Ends”ten ilk altyazılı fragman ve poster görücüye çıktı.

    Uyumsuz / Divergent” serisi ile yıldızı parlayan karizmatik oyuncu Theo James ve 2006 yapımı “İskoçya’nın Son Kralı / The Last King of Scotland” ile Oscar ve Altın Küre kazanan Forest Whitaker’ın başrollerini paylaştığı filmde “The Vampire Diaries”in Bonnie Bennett’ı Kat Graham, “Halt and Catch Fire” dizisinden tanıdığımız Kerry Bishé ve Mark O'Brien, Josh CruddasLanie McAuley ve Grace Dove gibi isimler de boy gösteriyor. “Janie Jones”, “A Single Shot” ve “The Perfect Guy” filmleriyle tanınan David M. Rosenthal yönetmen koltuğuna geçerken senaryoda Brooks McLaren’ın imzası bulunuyor.

    Merakla beklenen filmin konusu şöyle: Gizemli bir felaketin sonrasında yanlış bilgi ve şiddet yayılırken bir adam (Theo James), hamile karısını (Kat Graham) kurtarmak için kayınpederiyle (Forest Whitaker) birlikte kaotik ve parçalanmış bir ülkeyi boydan boya kateder.

    “How It Ends” 13 Temmuz’da Netflix’te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top