Hesabım
    The Terror 2. Sezon Onayını Aldı

    AMC dizisi The Terror 2. sezon onayını aldı

    Beklenen The Terror 2. sezon onayı sonunda geldi. AMC, Ridley Scott’ın da yapımcıları arasında yer aldığı The Terror’ın ikinci sezonunu onayladı. Kanal yetkilileri ayrıca ikinci sezonun 2. Dünya Savaşı’nda geçeceğini de doğruladı.

    The Terror’ın ilk sezonu, kraliyet donanmasının Northwest Passage’ı keşfetmek üzere 1847 yılında çıktığı ürkütücü bir yolculuğu konu ediniyor. Gerçek bir hikayeden esinle yola çıkan dizi, gemideki bir grup insanın verdiği amansız hayatta kalma mücadelesini işliyor.

    The Terror’ın ikinci sezonu Güney Kaliforniya’dan Pasifik’teki savaşa sürüklenen bir topluluğa gözdağı veren gizemli bir hayaleti merkezine alacak. On bölümden oluşan ikinci sezon, 2019 yılı içerisinde prömiyer yapacak.

    Eleştirmenler tarafından ürkütücü bir 19. yüzyıl kabusu olarak nitelendirilen The Terror, yeni sezonunda da Alexander Woo ve Max Borenstein ikilisi tarafından ekrana taşınacak. Woo showrunner koltuğunda da yer almaya devam ederken yürütücü yapımcı kadrosunda Ridley Scott, Dan Simmons, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert ve Guymon Casady gibi isimler görev yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top