Hesabım
    ‘Timeless’ Cephesinden Kötü Haber Geldi

    Bilimkurgu dizisi ‘Timeless’ ikinci kez iptal edildi

    Timeless hayranlarına kötü haber… NBC’de ikinci sezonunu tamamlayan Timeless ekrana veda ediyor.

    Zamanda yolculuk dizisi Timeless, hayranlarının yoğun tepkisine rağmen NBC tarafından iptal edildi. İptal haberinin ardından dizinin finalini iki saatlik özel bir filmle yapma fikri gündeme geldi. NBC ve yapımcı şirket Sony Pictures TV’nin final filmi projesinin bütçesi üzerine çalıştıkları söyleniyor.

    Timeless’ın iptal nedeni, yüksek bütçe gerektiren prodüksiyonu olarak gösteriliyor. Sony TV’nin bir süredir dizinin devam edebilmesi için başka platformlarla görüştüğü biliniyor.

    Dizinin ortak yaratıcısı Eric Kripke attığı bir tweet’te iki saatlik final filminin en iyi seçenek olduğunu; eğer NBC isterse hazır olduklarını söyledi.

    NBC, Timeless’ı ilk olarak geçtiğimiz yıl iptal etmişti. Ancak hayranların güçlü kampanyalarıyla karşılaşmış ve iptal kararını geri çekip ikinci sezon onayını vermişti.

    Timeless’ın oyuncu kadrosunda Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Višnjić, Paterson Joseph, Sakina Jaffrey ve Claudia Doumit var. Shawn Ryan ve Eric Kripke ikilisi dizide showrunner, senarist ve yürütücü yapımcı olarak yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top