Hesabım
    “Ant-Man ve Wasp”ta Kaç Tane Ek Sahne Olacak?

    Marvel’ın merakla beklenen yeni macerasında izleyeceğimiz ek sahneler belli oldu.

    Dünyanın dört bir yanındaki süper kahraman ve çizgi roman hayranları, yıllardır bir Marvel filmi bittikten sonra salondan çıkmaması gerektiğini biliyor. Yıllardır süregelen bu ek sahne (post-credits) geleneği “Ant-Man ve Wasp”ta da devam edecek. ComicBook.com’dan Brandon Davis filmde iki tane ek sahne bulunduğunu ve hayranların bu sahneleri kaçırmaması gerektiğini söyledi.

    Oyuncu kadrosunda Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña, Judy Greer, Abby Ryder Fortson, David Dastmalchian, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Hannah John-Kamen, Walton GogginsLaurence Fishburne ve Randall Park gibi isimlerin yer aldığı film, ilk filmin yönetmeni Peyton Reed tarafından yönetiliyor. Senaryoda bu kez başrol Paul Rudd’un da imzası bulunuyor.

    Scott Lang hem süper kahraman, hem de bir baba olmanın zorluklarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de sorumluluk sahibi kahraman Ant-Man olmak için çabalarken, Hope van Dyne ve Dr. Hank Pym acil bir görevle kapısını çalarlar. Scott bir kez daha kostümünü giymeli ve Wasp ile işbirliği yaparak geçmişindeki sırları çözmek için işe koyulmalıdır.

    “Ant-Man ve Wasp” ülkemizde 6 Temmuz’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top