Hesabım
    "Operation Finale" Posterinde Şeytan Ayrıntıda Gizli!

    "Operation Finale"den gelen yeni posterde Nazi Almanyası'nın izleri var.

    Operation Finale'den gelen yeni posterde ayrıntılar rolü çalıyor. "X-Men: Apocalypse" ve "Yok Oluş" ile Hollywood'ta adından sıkça söz ettirmeye başlayan Oscar Isaac ve Akademi Ödüllü usta oyuncu Ben Kingsley'i başrolüne yerleştiren dram filminin posterinde şeytan ayrıntıda gizli! 

    Chris Weitz'in yönetmenliğini üstlendiği film,  2. Dünya Savaşı sırasında işlediği suçlardan dolayı adalet önüne çıkarılabilmesi için Eichmann'ın izini süren Mossad'ın İsrail casus grubunu temel alıyor. Casus ekibinin başı Peter Malkin, Nazi savaş suçlusu Adolf Eichmann'ı bulmak için hummalı bir çalışmaya girişiyor. Yahudilerin Avrupa'daki toplama kamplarına gönderilmesinin sorumlusu olan Eichmann, Malkin'in kız kardeşi ile kardeşinin çocuklarının da ölümünden sorumlu. Tarihin kanayan yarası için adaleti sağlamaya çalışan Malkin, bir yandan da kendi acılarıyla baş etmeye çalışıyor.

    1960'lı yıllarda Arjantin'de geçen hikayede Isaac, Peter Malkin'a hayat verirken, Kingley ise Nazi savaş suçlusu Eichmann'ı canlandırıyor. Filmin kadrosunda Lior Raz, Melanie Laurent, Greg Hill, Torben Liebrecht, Mike Hernandez, Nick Kroll, Joe Alwyn, Haley Lu Richardson, Michael Aronov da bulunuyor. 

    Senaryosunda Matthew Orton'ın imzası bulunan tarih dram filmi "Operation Finale" Amerika'da 14 Eylül'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top