Hesabım
    "Suspiria"nın Yeni Posterinde Kan İzleri...

    "Suspiria" yeniden uyarlamasından gelen posterde kan izleri var.

    Suspiria yeniden uyarlamasından kanlı poster geldi. Kült korku filmi "Suspiria"nın üzerinden 41 yıl geçmişken gelen yeniden uyarlama, filmi kültler arasına yerleştiren görüntü yönetimi ve hikayeye saygı duruşunda kusur etmeyecek gibi görünüyor. Gelen posterde, orijinal filmin ürkütücü izlerini görüyoruz.

    Amerikalı bir genç kadın olan Susie Bannion, 1977 yılının Berlin'inde dünyaca ünlü bir dans okulu Markos Tanz Company'e kabul edilmiştir. Tam da Susie'nin okula varışıyla birlikte, bu prestijli okulun başka bir öğrencisi olan Patricia gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Okulun devrimci sanat yönetmeni olan Madame Blanc, okulun ününü kazanmasını sağlayan eğitmendir. Onun rehberliğinde Susie balede olağanüstü bir ilerleme kaydederken, Sara isimli bir kızla da arkadaş olur. Zaman içerisinde iki genç kadın bu prestijli okulun ve yöneticilerinin karanlık bir sırrı sakladıklarından şüphelenmeye başlarlar... 

    Amazon Studios

    “Elli Ton / Fifty Shades” serisi ile tanınan Dakota Johnson'ın Susie Bannion'a hayat verdiği filmde, eklektik müdüreyi ise Oscar ödüllü Tilda Swinton canlandırıyor. Genç yaşına rağmen Hollywood'un tanınan yüzlerinden biri olmayı başaran ve projeleri ardı ardına dizilen Chloë Grace Moretz, Hollywood'un yeni yeni keşfetmeye başladığı Mia Goth, Angela Winkler ve Sylvie Testud gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı yeniden uyarlama "Suspiria"nın yönetmenliğini ise "Sen Benimsin” ve Oscar ödüllü "Beni Adınla Çağır” filmleriyle tanınan İtalyan yönetmen Luca Guadagnino üstleniyor. 

    Yeni nesil "Suspiria" 29 Eylül'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top