Hesabım
    Shia LaBeouf ve David Ayer Yeniden Birleşiyor!

    Shia LaBeouf ve David Ayer suç-gerilim filminde yeniden güçlerini birleştirecek.

    Shia LaBeouf ve David AyerTax Collector filminde birleşiyor. Zengin kadrosuyla dikkat çeken 2. Dünya Savaşı filmi Fury'de birlikte çalışan ikili, yeni suç-gerilim filminde de birlikte çalışacak.

    Transformers serisi ve American Honey filmlerinde öne çıkan, deneysel sanat projeleriyle de adından söz ettiren LaBeouf'un kamera karşısına geçeceği "Tax Collector"da dram dizisi For The People'dan tanıdığımız Bobby Soto da boy gösterecek. Ayer'in şiddet dozu yüksek filmleriyle aynı tonda olacağı iddia edilen yapımın yönetmenliğini ve senaryosunu Ayer üstlenecek.

    "Tax Collector"ın yapımını David Ayer ve Chris Long'un yapım şirketi Cedar Park Entertainment ve Cross Creek Pictures birlikte üstlenecek. Cross Creek Pictures'ın yapımını üstlendiği filmler arasında Savaş VadisiKara DüzenRoman J. Israel, Esq. ve "Siyah Kuğu" gibi yapımlar yer alıyor.

    Konusu henüz açıklanmayan projenin yanı sıra Ayer'in bir diğer yapımı da Netflix'in "Bright" filminin devam halkası. Ayer "Bright 2"nun da yönetmenliğiyle birlikte senaryosunu üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top