Hesabım
    Hint Filmi "Gold"tan Beklenen Fragman!

    Hint filmi "Gold" fragmanı ile Hindistan'ın ilk Olimpiyat madalyasının tarihi hikayesini öğrenin...

    Hint filmi Gold'tan merakla beklenen fragman yayınlandı. Hindistan'ın ilk Olimpiyat madalyasını kazandıran Tapan Das'ın hikayesini anlatan biyografik dram yapımı "Gold", Reema Kagti'nin imzasını taşıyor. Filmin başrolünde ise Hintli oyuncu Akshay Kumar yer alıyor.

    1936'da genç bir yönetici asistanı olan Tapan Das, her zaman hokey oynamak istemiştir. 1858'den beri Birleşik Krallık'ın Hindistan kolonisini Britanya Hindistanı adıyla yaşayan ülkeden bağımsız bir hokey takımı kurmak ve özgür bir ülke adına hokey oynamak istemektedir. Hokey takımını olimpiyatlara taşımak isteyen genç adam, kendisiyle aynı gayeye sahip hokey oyuncularını toplar. 12 yıl sürecek bu yolculuğun sonunda hokey takımı 1948'te Olimpiyatlar'da tarih yazacak ve özgür bir ülke olarak altın madalyayı kazanacaktır...

    Hindistan'a ilk altın madalyayı kazandıran ekibin hikayesini beyaz perdede canlandıran biyografik dram filminde Kunal Kapoor, Amit Sadh, Vineet Singh, Sunny Kaushal ve Mouni Roy da boy gösteriyor. Yönetmenliğini ve senaryosunu Reema Kagti'nin üstlendiği filmin yapımcılığını ise Farhan Akhtar ile Ritesh Sidhwani yapıyor. Filmin müzikleri ise Sachin-Jigar'a emanet.

    Hint yapımı "Gold" 15 Ağustos'ta Hindistan'da seyircilerin karşısına çıkacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top